Alla nyheter

 • 06 november 2017

  CSAM Health AS förvärvar Databyrån AB

  CSAM Health har förvärvat det svenska bolaget Databyrån AB, tillverkare av ProSang - ett avancerat laboratorieinformationssystem som förenklar hantering av blod, från blodgivare till transfusion. I och med förvärvet lägger CSAM till ett nytt spännande specialiserat produktområde till sin ledande portfölj av nischade e-hälsolösningar i Norden. Läs mer »
 • 14 september 2017

  Visual Art ökar närvaron i Stockholm genom förvärv av Global Agencies

  Visual Art genomför ett strategiskt förvärv av Global Agencies som idag driver 250 ytor för utomhusreklam med 6,8 miljoner kontakter varje vecka. En stor andel finns i Stor-Stockholm och ytorna är centralt placerade med hög räckvidd, vilket gör att Visual Art tar ett tydligt kliv in på Stockholms mest besökta platser. Läs mer »
 • 07 september 2017

  ILT Inläsningstjänst lanserar bilderbokstjänst för förskolan

  Forskning visar att förskolan kan ge barnen mer likvärdiga förutsättningar för den språkliga förmåga som förväntas inför skolstart. Utifrån detta föddes tanken om Polyglutt - en bilderbokstjänst för förskolan som ger barnen tillgång till ett stort antal inlästa bilderböcker. Tjänstens unika egenskap är att många av böckerna finns översatta till upp till 10 olika språk som barnen kan lyssna på. Läs mer »
 • 06 september 2017

  Visual Art köper Danmarks hetaste reklamlägen

  Visual Art förvärvar City Media, Danmarks ledande bolag inom "high impact media", storformat för de mest eftertraktade reklamytorna i Danmark. Köpet är ett strategiskt förvärv för att bli störst på digital utomhusreklam och digital signage. Den danska marknaden för digital utomhusreklam är relativt omogen, vilket ger stora affärsmöjligheter. Läs mer »
 • 06 september 2017

  Stockholms stad tecknar centralt avtal med ILT Inläsningstjänst

  Med digitala tjänster som fokuserar på elevers språkutveckling och nyanländas lärande underlättas 100.000-tals elevers skolgång i hundratals kommuner dagligen. Stockholms stad vill öka likvärdigheten och tillgängligheten av inlästa läromedel och studiestöd på modersmål för alla stadens elever och har därför nu tecknat ett centralt avtal med ILT Inläsningstjänst. Läs mer »
 • 30 juni 2017

  Priveq Investment avyttrar Akeab till Triton

  Priveq Investment Fund IV L.P. har efter en framgångsrik ägarperiod i Anläggning & Kabel Entreprenad i Malmö AB (”Akeab”) ingått avtal om att tillsammans med övriga ägare avyttra bolaget till Triton. Affären innebär ett avslut på ett mycket gott samarbete kännetecknat av tillväxt och utveckling. Läs mer »
 • 24 februari 2017

  21 Grams förvärvar Addoro AB

  21 Grams förvärvar 100% av aktierna i Addoro AB, samt tillgångarna i Addoro Nordic AB som varit bolagets nordiska distributör. Grundarteamet och samtliga anställda i Addoro följer med i förvärvet och verksamheten blir ett eget affärsområde hos 21 Grams. Läs mer »
 • 20 januari 2017

  Priveq - ny tillväxtpartner för Ljung & Sjöberg

  Ljung & Sjöberg, ett privat utbildnings- och vårdföretag specialiserat på alkohol- och drogproblem i näringslivet, tar in Priveq Investment som ny tillväxtpartner för framtiden. Grundare, VD och övrig företagsledning kommer att ingå i ägargruppen. Läs mer »