priveq_danfor_top

Nuvarande investeringar - Danfo

Danfo designar och tillverkar offentliga toaletter och erbjuder helhetslösningar i form av produkt, service och underhåll till kunder i ett flertal länder. Bolaget grundades 1969 och har 140 anställda med huvudkontor och produktion i Nora, strax utanför Örebro. Bolaget har en bred internationell kundbas som huvudsakligen utgörs av kommuner, uthyrningsbolag och utomhusreklamföretag.

Danfo
Investeringsår: 2016
Omsättning: 200 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 85%
VD: Jonas Olsson
Telefon: 0587-861 00
Hemsida: www.danfo.com
Styrelse:
Lars-Åke Rydh (Ordförande), Keith Fransson, Henrik Jatko, Karl-Johan Willén
Priveqs team:
Karl-Johan Willén, Henrik Jatko, Magnus Hardmeier

Relaterade inlägg

Hyrtoaletten blir en del av Danfo

Danfo AB förvärvar Hyrtoaletten AB och därmed bildas ett nytt affärsområde inom Danfo. Hyrtoaletten och dess verksamhet är en intressant …

Läs mer »

Priveq – ny tillväxtpartner för Danfo

Danfo, som erbjuder kundanpassade offentliga toaletter samt tillhörande tjänster, tar in Priveq Investment som tillväxtpartner för framtiden. Företagsledning och styrelseledamöter …
Läs mer »
 
 

För ytterligare information, kontakta

Karl-Johan Willén

Partner & Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 66
Mobil: 070-950 88 25
Läs mer »

Karl-Johan Willén

Partner & Investeringsansvarig

Karl-Johan Willén är Partner och investeringsansvarig. Hans ansvarsområden sträcker sig från att komma i kontakt med spännande tillväxtbolag till att jobba med tillväxtstrategier, förvärv och incitamentsprogram i de bolag där Priveq är delägare. Karl-Johan är även ansvarig för arbetet inom ESG (Environmental Social and Corporate Governance).

Sedan Karl-Johan började på Priveq 1998 har han bl a arbetat med portföljbolagen Scandinavian Photo, Sydtotal, San Sac, Unisport Scandinavia och Crem International. Han är för närvarande styrelsemedlem i Danfo, Nordic Room Improvement och Visual Art.

Karl-Johan har en Master of Science i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg och La Trobe University i Melbourne. Han har också studerat Business Intelligence på Stockholms Universitet.