priveq_danfor_top

Nuvarande investeringar - Danfo

Danfo designar och tillverkar offentliga toaletter och erbjuder helhetslösningar i form av produkt, service och underhåll till kunder i ett flertal länder. Bolaget grundades 1969 och har 140 anställda med huvudkontor och produktion i Nora, strax utanför Örebro. Bolaget har en bred internationell kundbas som huvudsakligen utgörs av kommuner, uthyrningsbolag och utomhusreklamföretag.

Danfo
Investeringsår: 2016
Omsättning: 175 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 85%
VD: Mikael Magnusson
Telefon: 0587-861 00
Hemsida: www.danfo.com
Styrelse:
Lars-Åke Rydh (Ordförande), Keith Fransson, Henrik Jatko, Karl-Johan Willén
Priveqs team:
Karl-Johan Willén, Magnus Hardmeier, Henrik Jatko
 
 

För ytterligare information, kontakta

Karl-Johan Willén

Partner & Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 66
Mobil: 070-950 88 25
Läs mer »

Karl-Johan Willén

Partner & Investeringsansvarig

Karl-Johan Willén är Partner och investeringsansvarig. Hans ansvarsområden sträcker sig från att komma i kontakt med spännande tillväxtbolag till att jobba med tillväxtstrategier, förvärv och incitamentsprogram i de bolag där Priveq är delägare. Karl-Johan är även ansvarig för arbetet inom ESG (Environmental Social and Corporate Governance).

Sedan Karl-Johan började på Priveq 1998 har han bl a arbetat med portföljbolagen Scandinavian Photo, Sydtotal, San Sac, Unisport Scandinavia och Crem International. Han är för närvarande styrelsemedlem i Danfo, Nordic Room Improvement och Visual Art.

Karl-Johan har en Master of Science i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg och La Trobe University i Melbourne. Han har också studerat Business Intelligence på Stockholms Universitet.