PFA bild 1

Nuvarande investeringar - Pilot Flight Academy

Pilot Flight Academy är Nordens ledande skola för kommersiell pilotutbildning. Utbildningen bedrivs vid två baser i Norge, Notodden flygplats samt Torp Sandefjord flygplats som även är huvudkontoret.

Pilot Flight Academy har ca 100 anställda och utbildar i dagsläget ca 350 internationella studenter i moderna lokaler och med en välinvesterad flygplansflotta och simulatorpark.

Pilot Flight Academy
Investeringsår: 2019
Omsättning: 150 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 47%
VD: Frode Granlund
Telefon: (+47) 97 05 68 40
Styrelse:
Keith Fransson (Ordförande), Frode Granlund, Jerker Rosander, Runar Vassbotten, Henrik Jatko, Karl-Johan Willén
Priveqs team:
Henrik Jatko, Karl-Johan Willén

Relaterade inlägg

Pilot Flight Academy tar in Priveq som tillväxtpartner

Pilot Flight Academy, Nordens ledande skola för kommersiell pilotutbildning, tar in Priveq Investment som tillväxtpartner för att ytterligare stärka bolagets position …

Läs mer »
 
 

För ytterligare information, kontakta

Henrik Jatko

Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 75
Mobil: 070-874 36 86
Läs mer »

Henrik Jatko

Investeringsansvarig

Henrik Jatko är investeringsansvarig på Priveq. Hans ansvarsområden sträcker sig genom hela investeringsprocessen – från att finna bolag där Priveq som ägare kan bidra till tillväxt och värdeskapande till att med övriga ägare, styrelse och ledning genomföra ägda bolags tillväxt- och utvecklingsstrategier.

Henrik har arbetat på Priveq sedan 2010 och är styrelseledamot i 21 Grams, Danfo, Omegapoint, Pilot Flight Academy och Ports Group.

Henrik har tidigare arbetat som managementkonsult på Bain & Company och har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.