Frontit meeting

Nuvarande investeringar - Frontit

Frontit erbjuder erfarna konsulter inom management och IT till såväl privat som offentlig sektor. Med kontor i Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Västerås och Örebro och ca 190 anställda hjälper Frontit idag sina kunder att hantera verksamhetsförändringar inom affärsverksamhet och IT.

Frontit
Investeringsår: 2018
Omsättning: 225 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 67%
VD: Anneli Angeling
Telefon: 08-720 87 00
Hemsida: www.frontit.se
Styrelse:
Maria Wasing (Ordförande), Pierre Bjurhager, Anders Nilsson, Henrik Westfeldt
Priveqs team:
Henrik Westfeldt, Fanny Leksell

Relaterade inlägg

Frontits VD Anneli Angeling utsedd till årets VD 2018

Frontits VD Anneli Angeling har fått ta emot utmärkelsen Årets VD, medelstora företag, som delas ut av motivation.se. Utmärkelsen syftar till att uppmuntra …

Läs mer »

Priveq – ny huvudägare för konsultbolaget Frontit

Frontit, ett expansivt konsultbolag med tjänster inom management och IT, har tagit in Priveq Investment (”Priveq”) som ny huvudägare för …

Läs mer »
 
 

För ytterligare information, kontakta

Henrik Westfeldt

Partner & Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 65
Mobil: 070-872 16 66
Läs mer »

Henrik Westfeldt

Partner & Investeringsansvarig

Henrik Westfeldt är Partner och investeringsansvarig. Hans ansvarsområden sträcker sig från att finna bolag där Priveq som ägare kan bidra till tillväxt och värdeskapande till att med övriga ägare, styrelse och ledning genomföra ägda bolags tillväxtstrategier.

Henrik har arbetat med onoterade investeringar sedan 1990. Han var med och grundade Priveq 1998 och har bl a varit ansvarig för bolag som Boomerang, Carema, Mediplast, ReadSoft och Sydtotal. Henrik är för närvarande styrelsemedlem i Frontit, ILT Inläsningstjänst och Ljung & Sjöberg.

Innan grundandet av Priveq arbetade Henrik på Skandia Investment samt på Skandia Kapitalförvaltning. Henrik är civilekonom och har också studerat vid Handelshögskolan i Göteborg.