Lamiflex worker

Nuvarande investeringar - Lamiflex

Lamiflex är en global leverantör av industriella förpackningslösningar med fokus primärt på stål- och aluminiumindustrin. Bolaget grundades 1992 och produktportföljen har idag vuxit till att erbjuda kompletta lösningar till ett flertal industrier, bl a olja och gas samt bilindustrin. Lamiflex har verksamhet i sju länder med huvudkontor i Nyköping och totalt 63 anställda.

Lamiflex
Investeringsår: 2018
Omsättning: 250 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 70%
VD: Adrian Robért
Telefon: 0155-280 260
Hemsida: www.lamiflex.se
Styrelse:
Stefan Ekqvist (Ordförande), Michael Mononen, Jonas Tegström, Johan Koch, Maria Perez Hultström
Priveqs team:
Johan Koch, Maria Perez Hultström, Fanny Leksell

Relaterade inlägg

Priveq – ny tillväxtpartner för Lamiflex

Lamiflex, en global leverantör av industriella förpackningslösningar med fokus primärt på stål– och aluminiumindustrin, kommer att ta in Priveq Investment …

Läs mer »
 
 

För ytterligare information, kontakta

Johan Koch

Partner & Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 67
Mobil: 070-813 04 18
Läs mer »

Johan Koch

Partner & Investeringsansvarig

Johan Koch är Partner och investeringsansvarig. Hans ansvarsområden omfattar att hitta nya investeringsmöjligheter och hela den efterföljande investeringsprocessen.

Sedan Johan började på Priveq 2006 har han arbetat med bl.a. bolag som Mediplast och San Sac och är idag ansvarig för Priveqs ägande i Scanmast. Johan är för närvarande styrelsemedlem i Lamiflex och Scanmast.

Innan Johan började på Priveq arbetade han på Swedbank Corporate Finance. Han har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och en jur.kand. från Lunds Universitet.