parfym_selected

Nuvarande investeringar - Parfym.se

Parfym.se är en nordisk onlineaktör inom skönhet som utmanar traditionella parfymerier. Parfym.se erbjuder ett helhetssortiment med över 200 väletablerade varumärken i olika prisklasser inom hårvård, smink, hudvård och doft.

Parfym.se är en av branschens största spelare med tre webbsidor och verksamhet i Sverige och Finland med huvudkontor i Stockholm och bolaget har 12 anställda.

 

Parfym.se
Investeringsår: 2019
Omsättning: 200 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 76%
VD: Darko Drašković
Hemsida: www.parfym.se
Styrelse:
Per Netzell (Ordförande), Per Ejerhed, Fanny Leksell, Maria Perez Hultström
Priveqs team:
Maria Perez Hultström, Fanny Leksell

Relaterade inlägg

Priveq – ny tillväxtpartner för Parfym.se

Parfym Sverige AB (”Parfym.se”), en av de största nordiska onlineaktörerna inom skönhet, har tagit in Priveq Investment (”Priveq”) som tillväxtpartner. …

Läs mer »
 
 

För ytterligare information, kontakta

Maria Perez Hultström

Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 72
Mobil: 070-928 01 42
Läs mer »

Maria Perez Hultström

Investeringsansvarig

Maria Perez Hultström är investeringsansvarig på Priveq. Hennes ansvarsområden sträcker sig genom hela investeringsprocessen – från att finna bolag där Priveq som ägare kan bidra till tillväxt och värdeskapande till att med övriga ägare, styrelse och ledning genomföra ägda bolags tillväxt- och utvecklingsstrategier.

Maria började på Priveq 2010 och är för närvarande styrelsemedlem i Lamiflex, Parfym.se och QleanAir Scandinavia.

Maria har tidigare arbetat med corporate finance på Svenska Handelsbanken och Erik Penser Bank. Maria är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har även studerat vid Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm, och Georgia College and State University, Milledgeville, Georgia, USA.