omega_selected

Nuvarande investeringar - Omegapoint

Omegapoint är Sveriges ledande partner inom säker systemutveckling till företag inom bl a bank och finans, fordonsindustrin, media samt till aktörer inom hälso- och sjukvårdssektorn. Den ökande digitaliseringen ställer höga krav på säkra flöden inom alla branscher. Genom att kombinera verksamhetskunskap med expertis inom systemutveckling, skalbarhet, kvalitet och säkerhet hjälper bolaget sina kunder att utveckla deras affärer, verksamhet och system.

Omegapoint grundades 2001 och har ca 240 anställda fördelade över kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

Omegapoint
Investeringsår: 2017
Omsättning: 400 MSEK
Fond: Priveq Investment V
Ägande: 40%
VD: Johan Malmliden
Telefon: 08-545 106 90
Styrelse:
Odd Bolin (Ordförande), Joakim Borell, Carl Filip Gahnström, Nada Kapidzic Cicovic, Henrik Jatko
Priveqs team:
Henrik Jatko, Magnus Hardmeier, Fanny Leksell

Relaterade inlägg

Omegapoint Group AB växlar upp tillväxttakten – Priveq Investment blir ny delägare

Omegapoint Group, ledande experter inom det snabbt växande området för IT-säkerhet och utveckling av säkra IT-system, meddelar att man som …

Läs mer »
 
 

För ytterligare information, kontakta

Henrik Jatko

Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 75
Mobil: 070-874 36 86
Läs mer »

Henrik Jatko

Investeringsansvarig

Henrik Jatko är investeringsansvarig på Priveq. Hans ansvarsområden sträcker sig genom hela investeringsprocessen – från att finna bolag där Priveq som ägare kan bidra till tillväxt och värdeskapande till att med övriga ägare, styrelse och ledning genomföra ägda bolags tillväxt- och utvecklingsstrategier.

Henrik har arbetat på Priveq sedan 2010 och är styrelseledamot i 21 Grams, Danfo, Omegapoint, Ports Group och Visual Art.

Henrik har tidigare arbetat som managementkonsult på Bain & Company och har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.