Priveq – ny tillväxtpartner för Parfym.se

13 juni 2019

Parfym Sverige AB (”Parfym.se”), en av de största nordiska onlineaktörerna inom skönhet, har tagit in Priveq Investment (”Priveq”) som tillväxtpartner. Tidigare ägare och nuvarande VD kommer fortsatt att ingå i ägargruppen.

Parfym.se grundades år 2005 som en onlineutmanare till de traditionella parfymerierna. Idag är Parfym.se en av branschens största spelare med tre webbsidor och verksamhet i Sverige och Finland. Bolaget erbjuder ett helhetssortiment inom skönhet – hårvård, smink, hudvård och doft, med en varumärkesportfölj som innehåller starka internationella och lokala märken i olika prissegment.

”Vi är väldigt glada för att få kroka arm med Parfym.se och bidra till den fortsatta tillväxtresan framåt. Vi har följt bolaget under en längre tid och imponerats av deras starka position på marknaden samt hur de har lyckats att balansera hög tillväxt med tvåsiffrig lönsamhet i en konkurrensutsatt bransch ända sedan start” säger Maria Perez Hultström, Investeringsansvarig på Priveq.

Vårt team ser fram emot att få med Priveq som partner – en fantastisk förstärkning i vår fortsatta utveckling. Vi är övertygade om att Priveq, med sin breda erfarenhet och nätverk, kommer att bidra till ett accelererat värdeskapande för både organisationen och kunderna. ” säger Darko Drašković, VD på Parfym.se.

”Som grundare till Parfym.se glädjer jag mig åt att få in Priveq som partner framåt. Jag ser fram emot att, tillsammans med Priveq, fortsätta den utveckling som Parfym.se haft fram till idag.” säger Per Ejerhed, grundare och tidigare huvudägare i Parfym.se.

För ytterligare information kontakta:
Maria Perez Hultström, Investeringsansvarig, Priveq Investment
Tel: +46 (0)70 928 01 42
maria.hultstrom@priveq.se

Om Parfym.se
Parfym.se är en nordisk online-aktör inom skönhet och erbjuder helhetssortiment inom skönhet med över 200 väletablerade varumärken i olika prisklasser. Bolaget grundades år 2005 i Sverige och har sedan dess expanderat till Finland och blivit en favorit bland kunderna. Verksamheten, som idag bedrivs under tre webbsidor, omsätter idag över 200 miljoner kronor. Parfym.se har sitt huvudkontor i Stockholm.

För ytterligare information, se www.parfym.se.


PDF

För ytterligare information, kontakta

Maria Perez Hultström

Investeringsansvarig

Telefon: 08-459 67 72
Mobil: 070-928 01 42
Läs mer »

Maria Perez Hultström

Investeringsansvarig

Maria Perez Hultström är investeringsansvarig på Priveq. Hennes ansvarsområden sträcker sig genom hela investeringsprocessen – från att finna bolag där Priveq som ägare kan bidra till tillväxt och värdeskapande till att med övriga ägare, styrelse och ledning genomföra ägda bolags tillväxt- och utvecklingsstrategier.

Maria började på Priveq 2010 och är för närvarande styrelsemedlem i Lamiflex, Parfym.se och QleanAir Scandinavia.

Maria har tidigare arbetat med corporate finance på Svenska Handelsbanken och Erik Penser Bank. Maria är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och har även studerat vid Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm, och Georgia College and State University, Milledgeville, Georgia, USA.