Alla nyheter

 • 16 juli 2018

  Priveq - ny tillväxtpartner för Lamiflex

  Lamiflex, en global leverantör av industriella förpackningslösningar med fokus primärt på stål- och aluminiumindustrin, kommer att ta in Priveq Investment som ny tillväxtpartner för framtiden. VD, övrig företagsledning och tidigare huvudägare kommer fortsatt att ingå i ägargruppen. Läs mer »
 • 16 mars 2018

  Hyrtoaletten blir en del av Danfo

  Danfo AB förvärvar Hyrtoaletten AB och därmed bildas ett nytt affärsområde inom Danfo. Hyrtoaletten och dess verksamhet är en intressant utökning av Danfos nuvarande kunderbjudande. Läs mer »
 • 18 december 2017

  Priveqs julgåva 2017

  I år har Priveq valt att skänka en julgåva till utvecklingsorganisationen Hand in Hand och deras projekt Jobs for Change!. Det är ett svenskt initiativ där man arbetar för att minska fattigdom genom entreprenörskap och kvinnors företagande. Läs mer »
 • 06 november 2017

  CSAM Health AS förvärvar Databyrån AB

  CSAM Health har förvärvat det svenska bolaget Databyrån AB, tillverkare av ProSang - ett avancerat laboratorieinformationssystem som förenklar hantering av blod, från blodgivare till transfusion. I och med förvärvet lägger CSAM till ett nytt spännande specialiserat produktområde till sin ledande portfölj av nischade e-hälsolösningar i Norden. Läs mer »
 • 14 september 2017

  Visual Art ökar närvaron i Stockholm genom förvärv av Global Agencies

  Visual Art genomför ett strategiskt förvärv av Global Agencies som idag driver 250 ytor för utomhusreklam med 6,8 miljoner kontakter varje vecka. En stor andel finns i Stor-Stockholm och ytorna är centralt placerade med hög räckvidd, vilket gör att Visual Art tar ett tydligt kliv in på Stockholms mest besökta platser. Läs mer »
 • 07 september 2017

  ILT Inläsningstjänst lanserar bilderbokstjänst för förskolan

  Forskning visar att förskolan kan ge barnen mer likvärdiga förutsättningar för den språkliga förmåga som förväntas inför skolstart. Utifrån detta föddes tanken om Polyglutt - en bilderbokstjänst för förskolan som ger barnen tillgång till ett stort antal inlästa bilderböcker. Tjänstens unika egenskap är att många av böckerna finns översatta till upp till 10 olika språk som barnen kan lyssna på. Läs mer »