Ports Group är den självklara partnern för alla företag som önskar undvika affärsrisker orsakade av bristande varumärkesskydd. För en värld med accelererande globalisering och digitalisering blir varumärke alltmer viktigt. Ports Group har skapat en stark position på denna marknad, och tar nu tillsammans med Magdalena nästa steg i bolagets expansionsresa.

“Ports Group är ett jättespännande SaaS-bolag med stor tillväxtpotential och jag är så glad för den här möjligheten att få komma in som VD och delägare” säger Magdalena Bonde.

Magdalena tillträder tjänsten som VD för Ports Group den 11 oktober 2021.

Magdalena Bonde med över 20 års erfarenhet som ledare och visionär i näringslivet med särskild tyngdpunkt på teknik, digitalisering och tillväxtstrategier. Magdalena kommer senast från Eniro AB (publ) där hon haft flera ledande befattningar, varav de senaste åren som koncernchef.

“Vi är stolta och glada över att kunna presentera Magdalena Bonde som ny VD. Magdalenas gedigna bakgrund som ledare i allmänhet, och långa erfarenhet av varumärken och digital omställning i synnerhet, gör henne till helt rätt person att leda och utveckla Ports Group framöver” säger Jakob Svärdström, styrelseordförande för Port Group AB.

Ports Group är en marknadsledande helhetsleverantör inom digital varumärkessäkerhet. Ports Group hanterar flera av Sveriges starkaste varumärken t.ex Spotify, Qlik och Folksam där de genom en SaaS-baserad affärsmodell och automatiserad varumärkesplattform ansvarar för förvaltning, bevakning och skydd av varumärken och digitala tillgångar. Ports Group har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ports Groups huvudägare är Priveq Investment fund IV.

För ytterligare information kontakta:

Jakob Svärdström, Styrelseordförande Ports Group AB
Tel: +46 70 422 51 66
jakob.svardstrom@portsgroup.com

Magdalena Bonde, VD Ports Group AB
Tel: +46 76 112 00 48

För ytterligare information, kontakta

Louise Nilsson
Partner & VD
Telefon: 08-459 67 63
Mobil: 070-950 95 50
E-post: louise.nilsson@priveq.se