Nyheter

Johan Sahlberg – ny VD för ByggPartner Stockholm

By 11/01/2012oktober 28th, 2020No Comments

ByggPartner fortsätter sin satsning i Stockholmsområdet och anställer en ny VD – Johan Sahlberg.

Vår stockholmsverksamhet har vuxit kraftigt de senaste åren, både organiskt och i och med köpet av BOL Entreprenad 2010. I Johan har vi hittat en person som både har gedigen erfarenhet och är duktig på att bygga stabila kundrelationer och engagerade team, säger Michael Larsson, som även framöver är VD för hela ByggPartner-koncernen.

Johan Sahlberg kommer närmast från en tjänst som regionchef för JM Entreprenad Hus. Ett område som i princip dubblerats i storlek tack vare ett tydligt fokus på en väl fungerande intern organisation och bra referensprojekt.

Jag gillar ByggPartners kärnvärden och filosofi, och ser fram emot att få jobba i ett företag där entreprenad och byggverksamhet är kärnverksamhet, säger Johan Sahlberg.

Johan tillträder sin tjänst som VD för ByggPartner Stockholm den 19 mars 2012.

Lars Sunder, som idag är chef för Stockholmsverksamheten, kommer att vara kvar i bolaget och arbeta med affärsutveckling.

Johan Sahlberg i korthet:
Ålder: 42 år
Bor: i Täby
Familj: Hustru Annika och två döttrar på 5 och 7 år.
Intressen: Utförsåkning och segling.
Kuriosa: Har tävlat aktivt i utförsåkning
Utdrag ur CV:t: Började sommarjobba på byggen som 15-åring, ingick i första trainee-kullen på Peab. Har jobbat som arbetsledare, kalkylator, platschef, inköpare, ansvarig för JM:s byggledningsverksamhet, produktionschef för bostadsbyggande hos JM Bostad, regionchef för JM Entreprenad hus.
Måtto i ledarskapet: Tillsammans. Alla är lika viktiga för att slutresultatet ska bli bra.
Måtto i kundrelationer: Varje åtagande är ett framtida referensprojekt.

För mer information, kontakta:
Johan Sahlberg, 070-100 17 10
Michael Larsson, 0704-16 97 70
Lars Sunder: 0705-54 41 69

[hr top=”20″ bottom=”20″][register_getpdf pdftitle=”Pressmeddelande” pdflink=”https://www.priveq.se/wp-content/uploads/2015/11/Pressmeddelande_Johan_Sahlberg_2012-01-12_.pdf”][hr top=”20″ bottom=”20″]